Leírás
Frissen készített olasz cannoli klasszikus crema de ricotta ízesítéssel. Frissen töltve, a tészta omlós és
roppanós, a töltelék élénk. A ricotta krémet frissen készítjük. A cannoli egy régi olasz családi recept
egy kis titokkal.
A különlegesség titka azonban nemcsak a hagyományban és a gondos elkészítésben rejlik, hanem az alapanyag minőségében is. A krém szíve-lelke a ricotta – ez az olasz konyha egyik legnemesebb hozzávalója –, amely tökéletesen harmonizál a cannoli roppanós tésztájával.
A ricotta krém egy lágy, selymes állagú, enyhén édeskés krém, amely tökéletes süteményeink
töltelékeihez. Az alapanyag egyik legfontosabb előnye az ízvilágán és állagán túl az alacsonyabb
zsírtartalma.
Ricotta krémünk pasztörizált házi tehéntej és tejszín hozzáadásával készül. A krémet Gina kézműves
jelleggel állítja elő a sokat tökéletesített recept alapján, hogy kifinomult, harmonikus ízélményt
nyújtson.
Összetevők: tészta: pizza liszt, bor , zsír, cukor, méz, napraforgó olaj, ricotta krém: tej, tejszín, cukor,
narancs, cukor, ecet, só
Allergének: glutén, tej